today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Αν.Σπυρόπουλος: Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη ξανά το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη

Ο γραμματέας της Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, πως άμεση προτεραιότητα είναι η πολιτική, η ιδεολογική και ηθική αναζωογόνηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Είναι γνωστή πλέον σε όλους μας η πορεία του καθενός ξεχωριστά. Και αυτή δεν τσουβαλιάζεται με συλλογικές ευθύνες», ανέφερε εμμέσως για την υπόθεση Καϊλή και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος αργά ή γρήγορα αντιλαμβάνεται ποιος με κόπο και αγώνα κερδίζει συλλογικές και προσωπικές μάχες, είτε στην πολιτική είτε στην κοινωνική ζωή, και ποιος μπαίνει στο ασανσέρ μιας μιντιακής και επιχειρηματικής ολιγαρχίας. Ξέρουμε πολύ καλά πόσοι σύντροφοι στήριξαν με ανιδιοτέλεια την παράταξη στα δύσκολα χρόνια και τη στηρίζουν καθημερινά στον αγώνα αναζωογόνησης της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, μη έχοντας κερδίσει τίποτα και ποτέ αυτά τα χρόνια».

Ο κ. Σπυρόπουλος υπογράμμισε ότι η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη ξανά το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη. «Οι πιέσεις για να σταματήσει η άνοδος του ΠΑΣΟΚ και η αυτόνομη πορεία προς την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, θα συνεχιστούν πιο έντονα κατά την προεκλογική περίοδο με όλα τα μέσα που διαθέτουν, γιατί αυτό εξυπηρετεί και τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ