today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στον Ασπρόπυργο

Διεκόπη η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών σημειώθηκε πριν από λίγο στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ ομάδα ατόμων άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στη λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο κοντά στη ΔΕΗ. Όπως αναφέρει η Αστυνομία δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ πιθανότητα τα πυρά προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα.

Καλύτερη είναι η εικόνα στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπου νωρίτερα έγιναν επεισόδια, καθώς μια ομάδα νεαρών Ρομά είχε ανάψει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Δερβενακίων με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας. Για την κατάσβεση των πυρκαγιών επιχείρησαν 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες, ενώ πλέον έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στη παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου και στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω των επεισοδίων που σημειώνονται με ομάδες Ρομά, που διαμαρτύρονται για το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από το 39ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή των Μεγάρων, καθώς και στη περιφερειακή οδό Αιγάλεω από το ύψος της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου έως την λεωφόρο ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ