today-is-a-good-day
23.6 C
Athens

Μουντιάλ 2022: Πανάξιο Ιράν κόντρα στην Ουαλία

Το Ιράν απέδειξε πως η εικόνα που έδειξε με την Αγγλία ήταν μια κακή παρένθεση. Οι παίκτες του Κάρλος Κέιροζ ήταν εξαιρετική και επικράτησαν της Ουαλίας με 2-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Η ομάδα της Ουαλίας έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του τερματοφύλακα Χένεσι στο 84′.

Τα τέρματα των νικητών, σημείωσαν ο Τσεσμί στο 98ο λεπτό και ο Ρεζαεϊάν τρία λεπτά αργότερα, ενώ πλέον το Ιράν έχει τρεις βαθμούς κι ελπίζει σε πρόκριση, ενώ η κατάσταση είναι πολύ πιό δύσκολη για τους Ουαλούς, που έχουν μόλις έναν βαθμό.

Η αναμέτρηση έγινε στο χωρητικότητας 42.035 θεατών, Ahmad Bin Ali Stadium της Ντόχα, ενώ η 2η αγωνιστική του ομίλου, θα ολοκληρωθεί απόψε (25/11, 21:00) με τον αγώνα Αγγλία-ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον συγκεκριμένο αγώνα, σημειώθηκε η πρώτη αποβολή στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν στο 84′ ο τερματοφύλακας της Ουαλίας, Χένεσι ανέτρεψε τον επελαύνοντα Ταρεμί, πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή.

ΟΥΑΛΙΑ (Ρομπ Πέιτζ): Χένεσι, Ουίλιαμς, Μέπαμ, Ντέιβις, Ροντόν, Ράμσεϊ (87΄Γουόρντ), Γουίλσον (58λ΄Τζέιμς), Μπέιλ, Αμπαντού (77΄Άλεν), Ρόμπερτς (57΄Τζόνσον), Μουρ.

ΙΡΑΝ (Κάρλος Κεϊρόζ): Χοσεϊνί, Μοχαμαντί, Εζατολάχι, Πουραλιγκαντζί, Χατζισαφί (77΄Τοραμπί), Μ.Χοσεϊνί, Νουρολαχί (78΄Τσεσμί), Ρεζαεϊάν, Γκολιζαντέχ (77΄Τζαχανμπάκς), Αζμούν (68΄Ανσαριφάρντ), Ταρεμί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ