Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ υπό την προεδρία του Κ.Μητσοτάκη

EUROKINISSI

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε νομούς όλης της Ελλάδας και Δήμους της Αττικής, αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα επισκεφτούν τον Δήμο Κορυδαλλού.

Επίσης αύριο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας και ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Εμμανουήλ Μαστρομανώλης θα επισκεφτούν τον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η Υφυπουργός Ε​ργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος θα βρεθούν στον νομό Κοζάνης.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου θα επισκεφτούν τον νομό Αχαΐας.

Παράλληλα, η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ και ο Τομέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων διοργανώνουν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ και νέες ευκαιρίες» στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά με κεντρικούς ομιλητές τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο και τον Ειδικό Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής Γιώργο Ζερβό, ενώ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση- συζήτηση οι Τομείς Ανώτατης Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης και Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΝΔ παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, και των Υφυπουργών Ζέττας Μακρή και Άγγελου Συρίγου.