today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Με Ιτούδη στον πάγκο η Εθνική

Με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί απόψε τη Λετονία (11/11, 19:00) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έφτασε στην πρωτεύουσα της Κρήτης τα ξημερώματα της Παρασκευής μαζί με τον Νικ Καλάθη με ιδιωτική πτήση που ναύλωσε η ΕΟΚ, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Η ελληνική ομοσπονδία έκανε μεγάλη προσπάθεια να βάλει αεροπλάνο για εμένα και τον Καλάθη ώστε να ταξιδέψουμε. Οι συνεργάτες μου προετοιμάζουν τους παίκτες, αυτοί κάνουν τη δουλειά».

Στην Κρήτη βρίσκονται επίσης περίπου 150 φίλαθλοι της Λετονίας αλλά και οι υπουργοί αθλητισμού και οικονομικών της χώρας, καθώς με νίκη η ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης του μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Sold out με Λετονία

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λετονία (11/11, 19:00) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για την ένθερμη υποστήριξη που έδειξε για μία ακόμη φορά στις εθνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνώνυμο των sold out τείνουν να γίνουν οι εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ανδρών τους τελευταίους μήνες. Μετά τα κατάμεστα γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε η ελληνική ομάδα τον Ιούνιο στη Λάρισα και κατ’ επανάληψη τον Αύγουστο στο ΟΑΚΑ, η «επίσημη αγαπημένη» έκανε ένα ακόμη sold out.

Τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αποψινό (19:00) αγώνα με τη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια εξαντλήθηκαν και το γήπεδο θα σφύζει από τον παλμό 5.000 και πλέον θεατών που θα δώσουν ώθηση στην Εθνική ομάδα να πετύχει μια νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην παρουσία ενός ακόμη μεγάλου καλοκαιρινού ραντεβού.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της Κρήτης και όχι μόνο για την ένθερμη υποστήριξη που έδειξε για μία ακόμη φορά στις εθνικές ομάδες.

Οι πόρτες του γηπέδου για την αποψινή αναμέτρηση θα ανοίξουν στις 16:30 και παρακαλούνται όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στις εισόδους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ