today-is-a-good-day
18.6 C
Athens

Χρ.Δήμας: Η Ελλάδα μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα στην καινοτομία

Ενδιαφέρουσες χαρακτηρίζει τις συζητήσεις που έχει στο Σαν Φρανσίσκο ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, με τις ελληνικές start ups του Elevate Greece, για το πώς μπορεί η Ελλάδα να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα στην καινοτομία.

Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικός δικτύωσης, με αφορμή τις δύο συναντήσεις που είχε χθες στο Σαν Φρανσίσκο. Συγκεκριμένα, ο κ. Δήμας τονίζει:

«Δύο σημαντικές συναντήσεις την Κυριακή στο Σαν Φρανσίσκο. Με τις ελληνικές start up του Elevate Greece συναντήσαμε τον ιδρυτή και CEO της Matternet, Ανδρέα Ραπτόπουλο, μία startup που πρωτοπορεί παγκοσμίως στις μεταφορές προϊόντων με drone εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα αλλά και με σημαντικά οφέλη για τις υπηρεσίες υγείας και το περιβάλλον. Επίσης, συναντήσαμε τον Μιχάλη Ποταμιά, υπεύθυνο στο Machine Learning στην Coinbase, όπου μας ενημέρωσε για τις παγκόσμιες εξελίξεις γύρω από το bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις για το πώς μπορεί η Ελλάδα να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα στην καινοτομία και ελπίζουμε χρήσιμες ως πηγή έμπνευσης για τις ελληνικές startups».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ