today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Έρευνα της ΕΛΑΣ για την επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Άρη Θεσσαλονίκης

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για το περιστατικό με την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Άρη Θεσσαλονίκης, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ήδη ο αστυνομικός που ξεκίνησε το επεισόδιο μετακινήθηκε από την υπηρεσία του.

Η αντίδραση αυτή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ υπήρξε με αφορμή βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, καθώς δείχνει καθαρά τον αστυνομικό της διμοιρίας των ΜΑΤ να κινείται ξαφνικά και να χτυπάει στο πρόσωπο έναν από τους οπαδούς, χωρίς να έχει γίνει τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αυτή η ενέργεια ήταν που προκάλεσε ένταση και γενική επίθεση των αστυνομικών εναντίον των οπαδών του ‘Αρη, υπό τις αποδοκιμασίες περιοίκων.

Από την ΕΛΑΣ εκδόθηκε ανακοίνωση για το συμβάν η οποία αναφέρει:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ