today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο που κυκλοφορούσαν με μισό κιλό κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία τα δύο από τα τρία άτομα εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κοντά στο σπίτι του τρίτου. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε κρυμμένη και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 563 γραμμαρίων. Επιπλέον κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 16,5 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του τρίτου ημεδαπού και στον ίδιο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 363 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας , το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, 12 καινούργιες συσκευασίες καρτοκινητού, ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά. Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ