today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

SKY express: Δίπλα στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας με σημαντικές πρωτοβουλίες

Έκπτωση σε όλους τους ναύλους για όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας – Χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών αξιωματικών

Δίπλα στις γυναίκες και στους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας με ουσιαστικές πρωτοβουλίες θα βρεθεί η SKY express, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμησή της στο έργο όσων φρουρούν τον εναέριο χώρο της πατρίδας μας. 

Η εταιρεία προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις (25%) σε όλους τους ναύλους της και για όλα τα εν ενεργεία στελέχη, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, της Πολεμικής Αεροπορίας, με ημερομηνία έναρξης την 1η Δεκεμβρίου 2022 και για διάρκεια ενός έτους. Παράλληλα, η SKY express θα χορηγήσει πλήρως τις μεταπτυχιακές σπουδές δύο στελεχών που θα επιλέξει η Πολεμική Αεροπορία, ξεκινώντας από την ερχόμενη ακαδημαϊκή περίοδο. Τόσο η προσφορά, όσο και η ακαδημαϊκή χορηγία μπορούν να ανανεώνονται ετησίως. Οι λεπτομέρειες υλοποίησης των ανωτέρω θα διευθετηθούν κατόπιν συνεργασίας των δύο μερών.

Τα παραπάνω επισφραγίστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) μεταξύ του Αρχηγού του ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του επικεφαλής του Ομίλου IOGR, ιδιοκτήτη της SKY express, κ. Ιωάννη Γρύλου.

Παρεβρέθηκαν επίσης ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι)  Δημοσθένης Γρηγοριάδης και η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR κ. Βασιλική Χρηστίδη.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη κ. Ιωάννη Γρύλου, την αεροπορική εταιρία SKY express, για την αξιέπαινη και ευγενική πρωτοβουλία της για τη χορηγία έκπτωσης στους ναύλους της για τα στελέχη της ΠΑ, καθώς και την κάλυψη εξόδων μεταπτυχιακών σπουδών για δύο στελέχη, τονίζοντας τη σπουδαιότητα τέτοιων αντίστοιχων  πρωτοβουλιών.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς ευχαρίστησε στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη κ. Ιωάννη Γρύλου, την SKY express, για τη χορηγία έκπτωσης στους ναύλους για όλα τα στελέχη της ΠΑ, καθώς και την κάλυψη εξόδων μεταπτυχιακών σπουδών για δύο στελέχη

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου IOGR, στον οποίο ανήκει η SKY express, κ. Ιωάννης Γρύλος εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για την ευκαιρία που δίνεται στην SKY express να βρεθεί δίπλα στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, δηλώνοντας: «Τα στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όπως και εμείς στη SKY express, έχουμε το προνόμιο να βλέπουμε αυτό τον υπέροχο τόπο από ψηλά. Να κοιτάζουμε τη γη, τη θάλασσα, τα νησιά, τα βουνά μας με συγκίνηση και υπερηφάνεια. Οι γυναίκες και οι άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλεια της πατρίδας μας και τους είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Σε μια ελάχιστη ανταπόδοση των όσων προσφέρουν, τους δίνουμε την ευκαιρία να πετάξουν με καλύτερους όρους, ως επιβάτες αυτή της φορά, σε οποιονδήποτε προορισμό της εταιρείας μας.  Θα είναι χαρά και τιμή μας να τους φροντίσουμε με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που και εκείνοι επιδεικνύουν καθημερινά στο δικό τους έργο. 

Επίσης, πιστεύοντας στη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών, μια πρακτική που και εμείς ακολουθούμε στη SKY express, θα επιχορηγήσουμε τις μεταπτυχιακές σπουδές δύο αξιωματικών που θα επιλέξει η Πολεμική Αεροπορία, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη κατάρτισή τους. 

Η σημερινή πρωτοβουλία είναι μια πρώτη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τα στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας για όσα προσφέρουν στην πατρίδα μας. Και είμαι βέβαιος ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα και στο μέλλον να προχωρήσουμε σε περισσότερες ανάλογες κινήσεις».

Ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς (δεξιά), ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης (αριστερά), ο επικεφαλής του Ομίλου IOGR, ιδιοκτήτης της SKY express κ. Ιωάννης Γρύλος και η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR κ. Βασιλική Χρηστίδη

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Σήμερα καλύπτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμούς (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια). Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Delta, Emirates, Air Serbia, Royal Jordanian. Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων Airbus A320neo, ενός Airbus A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις πανγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών..
Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ