today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

H United Group εκλέγεται μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΤΝΟ

Η United Group, κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova, ανακοινώνει ότι εξελέγη ως ένα από τα 13 μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ETNO. Μαζί με την United Group, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΝΟ, απαρτίζεται, από την Deutsche Telekom, την Orange, την Telefonica, την BT, την Telenor, της Telia, την TAG και την KPN, ανάμεσα σε άλλες. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαϊκών Φορέων Εκμετάλλευσης Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων που πραγματοποιήθηκε στην Βόρεια Μακεδονία, η ETNO ενέκρινε τον στρατηγικό προσανατολισμό και τη διακυβέρνηση για το 2023 λαμβάνοντας αποφάσεις Διακυβέρνησης.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με ευρωπαϊκά ινστιτούτα όπως η ETNO για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο που θα παρέχει κίνητρα στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να επενδύσουν σε υποδομές αιχμής και βελτιωμένες ψηφιακές υπηρεσίες για τους καταναλωτές μας», δήλωσε η Dragica Pilipović, Vice President Corporate Affairs της United Group.

Για τα επόμενα τρία χρόνια η Δρ. Janet Zaharieva, Chief Advisor στη Vivacom, θα εκπροσωπεί την United Group στο Διοικητικό Συμβούλιο της ETNO μαζί με κορυφαίους άλλους παρόχους ψηφιακών δικτύων και υπηρεσιών.

Η ETNO είναι η βασική ομάδα χάραξης πολιτικής για τους ευρωπαϊκούς φορείς εκμετάλλευσης δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Τα μέλη της αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ψηφιακής προόδου της Ευρώπης. Η συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο εξασφαλίζει στην United Group μια καίρια θέση συμμετοχής στις διαβουλεύσεις που καθορίζουν το μέλλον του τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Η United Group, μέσα από αυτή εκλογή, θα συμμετάσχει ενεργά στη χάραξη του μέλλοντος του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και θα συμβάλει στους στόχους της ETNO για το 2023, που περιλαμβάνει την ενδυνάμωση των κοινοτήτων μέσω πρόσβασης σε ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες χωρίς αποκλεισμούς, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Σχετικά με την United Group

Η United Group με έδρα την Ολλανδία είναι η κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες, η εταιρεία έχει περίπου 15 εκατομμύρια χρήστες και περισσότερους από 15.500 εργαζόμενους. Αποφέρει περίπου 2,5 δισ. ευρώ σε ετήσια έσοδα. Η United Group έχει την ευρύτερη κάλυψη δικτύου στην περιοχή και προσφέρει στους χρήστες την πιο ελκυστική επιλογή τηλεοπτικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Σημαντικές επενδύσεις σε ψηφιακές υποδομές, περιεχόμενο και τεχνολογία διασφαλίζουν την αριστεία των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες. Η United Group ανήκει κατά πλειοψηφία στην BC Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων παγκοσμίως, από τον Μάρτιο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://united.group

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ