today-is-a-good-day
20 C
Athens

ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ: Η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκφοβίζονται. Η ανομία θα παταχθεί

«Η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκφοβίζονται από ενέργειες κουκουλοφόρων. Όσο και αν αντιδρούν, η ανομία θα παταχθεί». Αυτά τονίζονται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσαν απόψε κουκουλοφόροι στα γραφεία του κόμματος, στο κέντρο της Πάτρας.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η κοινωνία των ενεργών πολιτών τους έχει περιθωριοποιήσει», προσθέτοντας: «Οι πολίτες αποστρέφονται και αυτόματα καταδικάζουν τέτοιου είδους πρακτικές. Τα χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. στην Αχαΐα, τα μέλη της ΔΕΕΠ, οι τομεάρχες και οι εθελοντές, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για μία άλλη Ελλάδα. Για την Ελλάδα που αλλάζει».

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στις 7:00 το απόγευμα, τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ανέβηκαν αρχικά στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της επιτροπής της ΝΔ. Στην συνέχεια εισέβαλαν στα γραφεία, πέταξαν μπογιές, φώναξαν συνθήματα και κατόπιν αποχώρησαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ