today-is-a-good-day
19 C
Athens

Ν.Χαρδαλιάς: Εγκαινιάζει αύριο στο Παρίσι το ελληνικό Περίπτερο στην έκθεση «EURONAVAL 2022»

Στο Παρίσι μεταβαίνει, σήμερα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, εκπροσωπώντας την Ελληνική Δημοκρατία και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να εγκαινιάσει το ελληνικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ναυτικής Άμυνας και Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας «EURONAVAL 2022», η οποία πραγματοποιείται από 18 έως 21 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο «Paris Le Bourget».

 

Όπως ανακοινώθηκε, θα συμμετάσχει στην τελετή εγκαινίων και στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο έναρξης της «EURONAVAL 2022».

 

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο Ν. Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνί καθώς και επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους, επικεφαλής εταιρειών και φορέων του Ναυτικού Αμυντικού Τομέα των συμμετεχουσών χωρών.

 

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη -ο οποίος εκπροσωπεί και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο- και τον γενικό διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αντιναύαρχο ε.α. Αριστείδη Αλεξόπουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ