today-is-a-good-day
18.3 C
Athens

Κολωνός: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εμπλεκομένων

Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη πριν από λίγο -σύμφωνα με το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση- και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Με βασική κατηγορία την διακεκριμένη μαστροπεία ζητήθηκε από την Ανακρίτρια η σύλληψη της μητέρας του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα, όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ερευνά, τόσο τους λογαριασμούς του 53χρονου Ηλία Μίχου, φερόμενου ως βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο και τους λογαριασμούς της ίδιας της ανήλικης και της μητέρας της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία, καθώς πρέπει να γίνει έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και χρηματικά εμβάσματα, να γίνουν συγκρίσεις εισοδημάτων, κλπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ