today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

Χ.Ακάρ: Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ αναφέροντας σε ομιλία του πως οι προκλητικές ενέργειες και η ρητορική της Ελλάδας συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα, ανάφερε ο Ακάρ, ορισμένοι πολιτικοί επιδεικνύουν μια εξαιρετικά επιθετική στάση απέναντι στην Τουρκία λόγω των δικών τους εσωτερικών πολιτικών υπολογισμών. “Ωστόσο, κάνουμε ό,τι μπορεί να γίνει στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας, με πολύ ψυχρή υπομονή”, πρόσθεσε.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε ότι η Τουρκία τάσσεται υπέρ της επίλυσης αυτών των προβλημάτων με ειρηνικά μέσα και μεθόδους προσθέτοντας, ωστόσο, πως δυστυχώς, ορισμένοι άνθρωποι και πολιτικοί στην Ελλάδα συντηρούν την ένταση για να μπερδέψουν τα πράγματα.

Κάποιοι ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι από υγιείς Έλληνες άρχισαν, όμως, να βλέπουν την αλήθεια. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι Έλληνες πολιτικοί να εγκαταλείψουν αυτές τις πρωτοβουλίες, που βλάπτουν και τον ελληνικό λαό, το συντομότερο δυνατό και τα προβλήματα να λυθούν με ειρηνικά μέσα και μεθόδους μέσω διαπραγματεύσεων, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ