Μελόνι: Εύχομαι η ιταλική συντηρητική παράταξη να κερδίσει τις εκλογές και αυτό να ανοίξει το δρόμο σε παρόμοια εξέλιξη και στην Ισπανία

ΑΠΕ

Η πρόεδρος του ιταλικού ακροδεξιού κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, η Τζόρτζια Μελόνι, αναφέρθηκε σήμερα στις ευρύτερες πολιτικές προεκτάσεις που, σύμφωνα με την άποψή της, θα έχουν οι ιταλικές γενικές εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου.

«Εύχομαι η ιταλική συντηρητική παράταξη, υπό την ηγεσία των Αδελφών της Ιταλίας, να κερδίσει τις εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου και το γεγονός αυτό να μπορέσει να ανοίξει τον δρόμο σε παρόμοια εξέλιξη και στην Ισπανία, σε λίγους μήνες. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η συγκεκριμένη προσέγγιση των συντηρητικών δυνάμεων είναι σαφώς πιο αποτελεσματική από τις ιδεολογικές συνταγές της αριστεράς», δήλωσε η Μελόνι σε συνέντευξή της στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων Efe.

«Με το ισπανικό κόμμα Vox μας συνδέει εκτίμηση, φιλία και αμοιβαία αφοσίωση. Μας κάνει να χαμογελάμε το ότι στην Ιταλία η αριστερά χρησιμοποιεί το Vox για να επιτίθεται στα Αδέλφια της Ιταλίας, ενώ στην Ισπανία επιτίθεται στο Vox χρησιμοποιώντας το κόμμα μας», πρόσθεσε η Μελόνι.