today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο στον Μπέο για έναν μήνα και 8 ημέρες

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Βόλος κατά της απόφασης υπ’ αριθ. αριθμ.142/2022 του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League που προέβλεπε χρηματική ποινή 10 χιλιάδων ευρώ στον Αντώνη Μπέο η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Δέχθηκε, όμως την έφεση του Αντώνη Μπέου για την ίδια απόφαση.

Αναφορικά στον αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τιμώρησε τον Αντώνη Μπέο με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς το διαιτητή και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός μήνα.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση:

«-Απορρίπτει ως απαράδεκτη την έφεση κατά της υπ’ αριθ. αριθμ.142/2022 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League όσον αφορά την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και όσον αφορά τον Αντώνιο Μπέο, ως προς την χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ.
-Δέχεται κατά τα λοιπά τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αντωνίου Μπέου.
-Επιβάλλει στον Αντώνιο Μπέο: α) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες για την υβριστική συμπεριφορά προς το διαιτητή και β) την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός μήνα, για την παράνομη είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων.
-Καθορίζει για τον Αντώνιο Μπέο συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 1 μήνα και 8 ημέρες.
(αγώνας της 19/08/2022 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ