today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ο Αδ.Γεωργιάδης επίσημος ομιλητής στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Έναν ανοιχτό διάλογο με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εκπροσώπους της αγοράς διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια δείπνου, που παραθέτει για 6η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της ΔΕΘ, με επίσημο ομιλητή τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, μετά την ομιλία του, τόσο ο υπουργός όσο και o αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και ο υφυπουργός Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Γιάννης Τσακίρης, θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες στο δείπνο για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της οικονομίας και κυρίως για τα σχέδια της κυβέρνησης στον τομέα των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης θα απευθύνει επίσης ομιλία ο διευθύνων εταίρος για τις γερμανόφωνες χώρες (DACH) της επενδυτικής εταιρείας Permira, Jörg Rockenhäuser, με θέμα το επενδυτικό τοπίο και τις ευκαιρίες στην Ελλάδα. Η Permira, ως μια από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρίες διεθνώς, δραστηριοποιείται στη χώρα τα τελευταία χρόνια διαθέτοντας μεγάλη επενδυτική εμπειρία μέσω των εταιριών P&I, TeamViewer, Best Secret και Engel & Völkers.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα έχει, όπως και τα προηγούμενα έτη, ως υποστηρικτές, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων, καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Βόρειο Ελλάδα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι νέες δηλώσεις θα εγγράφονται σε λίστα αναμονής και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη των αιτημάτων τους εγκαίρως. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο link: https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/plirofories-ekdilosis/business-dinner-sto-plaisio-tis-86is-diethnoys-ekthesis-thessalonikis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ