today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Συνελήφθη ο υπεύθυνος – Στη ΜΕΘ η μία από τους τραυματίες

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας δύο από τους τέσσερις τραυματίες μετά το ατύχημα που σημειώθηκε, χθες, στο Allou Fun Park στου Ρέντη. Νεαρή 21 ετών έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, καθώς φέρει σοβαρές κακώσεις στον θώρακα, 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπεύθυνου λειτουργίας του λούνα παρκ. Το ατύχημα έγινε γύρω στις 11 το βράδυ όταν τέσσερα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια που επέβαιναν σε τρενάκι, για άγνωστους έως τώρα λόγους εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι και βρεθήκαν πάνω σε θάμνους.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

“Ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού, ενώ η στάθμη του νερού ήταν επαρκής για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού” αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση η διοίκηση του Allou Fun Park. Προστίθεται ακόμα ότι η εταιρεία “βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα παιδιά που τραυματίστηκαν χθες ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο, και τους εύχεται ολόψυχα περαστικά”.

Επισημαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πτώση των παιδιών σε παράπλευρο θάμνο, αλλά υπάρχει επικοινωνία μαζί τους για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του συμβάντος.

“Με δεδομένο ότι στις χιλιάδες ώρες λειτουργίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, παρόμοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί, είναι πραγματικά άξιο απορίας πως – αν και το βαγόνι ήταν στη θέση του- τα παιδιά βρέθηκαν εκτός βαγονιού” προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Απόλυτη προτεραιότητα της διοίκησης του πάρκου είναι η ασφάλεια των επισκεπτών του. Για το λόγο αυτό όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun Park συντηρούνται τακτικά, φέρουν πρόσφατες πιστοποιήσεις από την TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία τους, ενώ έλεγχοι ομαλής κι εύρυθμης λειτουργίας τους γίνονται καθημερινά από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, πριν την έναρξη του πάρκου και την είσοδο των επισκεπτών.

Στα 20 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της ψυχαγωγίας, είναι πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό λαμβάνει χώρα και λυπούμαστε πραγματικά γι αυτό. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που τραυματίστηκαν και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ