today-is-a-good-day
21.2 C
Athens

Αυγενάκης: «Θα διοργανώσουμε το καλύτερο “Ράλι των Θεών”»

Δύο 24ώρα πριν την εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις (8/9) στην υπερειδική του ΟΑΚΑ, ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για το «Ράλι των Θεών» στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ1, εστιάζοντας στην παγκόσμια προβολή της χώρας και στα πολυποίκιλα οφέλη από τη «φιλοξενία» της γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Η αυλαία θα ανοίξει με την ΕΚΟ Super Special Stage (8/9, 19:00), στο μεταμορφωμένο σε πίστα υψηλών απαιτήσεων και κατάμεστο από 60.000 θεατές κεντρικό στάδιο στο ΟΑΚΑ, όπου θα συναγωνιστούν τα 69 πληρώματα με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου», είπε αρχικά ο υφυπουργός Αθλητισμού και συνέχισε: «Την επομένη (09/09) θα ακολουθήσουν οι ειδικές στο Λουτράκι και το σαββατοκύριακο (10-11/09) στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας με επίκεντρο και στρατηγείο το Service Park στη Λαμία.

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις θα φιλοξενήσει 477 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, φωτογράφους και τεχνικούς από 32 χώρες και από τις 5 ηπείρους (Αργεντινή, Καναδά, Μεξικό, Βολιβία, Κίνα, Ιαπωνία, Λίβανο, Κένυα, Ν. Ζηλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Εσθονία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Τσεχία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Κύπρο, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Φινλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Ρωσία, Λιθουανία, Λετονία, Ιρλανδία), ενώ το τηλεοπτικό σήμα θα μεταδοθεί σε 150 χώρες και σε 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Επίσης:

-ο παγκόσμιος τελικός του esports WRC (στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 5 μ.μ. ως «ορεκτικό» της υπερειδικής)

-το Safety Truck της διοργάνωσης με τους προσομοιωτές οδήγησης και τα ισχυρά μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς στο Village Park του ΟΑΚΑ.

Με την πιο ισχυρή οργανωτική ομάδα και σε άριστη συνεργασία με τους χορηγούς και την αγορά, την ΕΛ.ΑΣ, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό, την τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού και τους εκατοντάδες καταρτισμένους εθελοντές μας, θα διοργανώσουμε το καλύτερο ‘Ράλι των Θεών’».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ