ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη συμφωνεί στα κουρέματα αρκεί να είναι για χρέη ολιγαρχών

Την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας καταδικάζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 κάνοντας λόγο για «κούρεμα χρεών ολιγαρχών».

«Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της Μητσοτάκης Α.Ε. για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας που τα παραδίδει χωρίς χρέη και λοιπές “επιβαρύνσεις” στον αγαπημένο των μνημονιακών κομμάτων και της Αμερικανικής Πρεσβείας ψευτοεπενδυτή κ. Ξενοκώστα, ο οποίος με την ΟΝΕΧ όχι απλώς ρυπαίνει τη Σύρο, αλλά επιπλέον προσπαθεί να εκφοβίσει οποιονδήποτε αντιδρά και καταδεικνύει την αμαρτωλή λειτουργία της εταιρείας, εργαλειοποιώντας και τους εργαζομένους που όλοι εργάζονται σε εργολάβους χωρίς εργασιακά δικαιώματα και όχι στην εταιρεία!», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΜέΡΑ25.

«Η ψήφιση του συγκεκριμένου “δώρου” με πληθώρα κουρεμάτων και διαγραφών σε έναν ακόμα κρατικοδίαιτο, παρασιτικό ολιγάρχη, έγινε με την γενναία συνδρομή και των ψήφων του τάχα μου δήθεν προοδευτικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος έσπευσε από τη μία να δώσει τα διαπιστευτήρια κυβερνησιμότητάς του στην Πρεσβεία και από την άλλη να δώσει έγκριση στην αλεπού, τον Άδωνι Γεωργιάδη, να φυλάει το κοτέτσι, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού», υπογραμμίζει, σχολιάζοντας πως «τελικά όλο το μνημονιακό τόξο και η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φυσικά, συμφωνούν στα κουρέματα, αρκεί αυτά να είναι για χρέη των ολιγαρχών και των ψευτοεπενδυτών και όχι για χρέη των μικρομεσαίων γιατί “δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα” όπως μας έλεγε η Κυβέρνηση».

«Εμείς ως ΜέΡΑ25 θέλουμε κουρέματα, όχι όμως στα ολιγαρχικά παράσιτα, αλλά στους μικρομεσαίους που μοχθούν», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.