today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ενσαρκώνει όλες τις αρετές της Ελληνικής ψυχής

«Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην υπερβαίνοντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό. Καταρρίπτοντας δηλαδή κατά τη διάρκεια του αγώνα και την προγενέστερη κορυφαία ατομική της επίδοση», επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για την ευρωπαία πρωταθλήτρια.

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ενσαρκώνει όλες τις αρετές της Ελληνικής ψυχής. Δείχνει όμως και τον αγώνα που οφείλουμε να δώσουμε όλοι οι Έλληνες για να ανατάξουμε την Ελλάδα. Να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προτάξουμε τις αρετές του Γένους, έναντι ενός εθνοκτόνου κράτους που διοικείται από ανεπάγγελτους και αντί να υπηρετεί τους άξιους, προάγοντας την πραγματική Αριστεία, υποτάσσεται στους ‘αεριτζήδες’, τους αντιπαραγωγικούς, τους ανελλήνιστους. Είναι το ίδιο κράτος που στέρησε κάθε ενίσχυση και αρωγή στην Πρωταθλήτρια μας», υποστηρίζει εξ άλλου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Η δήλωση του οποίου καταλήγει ως εξής: «Με αγώνα, πείσμα, θέληση και πίστη, η Αντιγόνη κατάφερε να νικήσει ένα ολόκληρο σύστημα, που ήθελε να την αποτρέψει, να της στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να αγωνιστεί! Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που εκτός από εθνική υπερηφάνεια, γέμισε τις ψυχές μας με αισιοδοξία και έμπνευση, έναντι του εθνικού μας χρέους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ