today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Ν.Παππάς: Στην Ελλάδα των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή τελικά δεν υπάρχει αδιανόητο

Για «κατάρρευση» του σιδηροδρόμου κάνει λόγο σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας πως «στην Ελλάδα των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή τελικά δεν υπάρχει αδιανόητο».

«Η χώρα εχτές κατέστη μια χώρα χωρίς σιδηρόδρομο. Τα δρομολόγια κατέρρευσαν και επιβάτες της κεντρικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη περίμεναν για ώρες στα χωράφια», σημειώνει, καλώντας τον κ. Καραμανλή «να ζητήσει συγγνώμη πριν παραιτηθεί».

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ/Hellenic Train να εξηγήσει τι συνέβη και ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα του δικτύου, τα οποία επικαλείται. Οι επιβάτες να αποζημιωθούν στο ακέραιο και όχι με ρυθμούς αποζημιώσεων Αττικής Οδού. Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων να εξαντλήσει τα όρια των αρμοδιοτήτων και της αυστηρότητάς της», τονίζει και καταλήγει:

«Οι πολίτες αξιώνουν εξηγήσεις και σεβασμό. Δεν αξίζει στη χώρα η εικόνα της κατάρρευσης. Δεν αξίζει στη χώρα η εικόνα που της δημιουργούν οι Μητσοτάκης και Καραμανλής. Η αυριανή προοδευτική κυβέρνηση θα ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια ανάταξης του σιδηροδρόμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ