today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Α.Σπυρόπουλος: Η απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του Ν.Ανδρουλάκη είναι ζήτημα Δημοκρατίας και Διαφάνειας

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο λιμάνι της Καλαμάτας μίλησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος μαζί με τον αναπληρωτή καθηγητή ΕΜΠ και τομεάρχη Ενέργειας, Χάρη Δούκα.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την καταγγελθείσα απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη ανέφερε πώς πρόκειται για ένα ζήτημα Δημοκρατίας και Διαφάνειας.

«Η παράταξή μας έκανε άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να έρθουν όλα στο φως. Να μην υπάρχει καμία σκιά και να μην υπάρχει δυνατότητα σε κανέναν να παραβιάζει την προσωπική ζωή και τις επικοινωνίες του κάθε πολίτη. Δεν είναι μόνο ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη Δημοκρατία μας και την ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μίλησε για το προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από κυβερνητικά στελέχη, τα οποία αμελούν να εστιάσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, που σχετίζονται με την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις.

Από την πλευρά του στην τοποθέτησή του ο κ. Δούκας τόνισε πως δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να γίνει η Ελλάδα ενεργειακά αυτόνομη και με έμφαση υπογράμμισε τα οφέλη της πρότασης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Κλείνοντας ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επισήμανε πως το Κίνημα δίνει έμφαση στον προγραμματικό και στοχευμένο λόγο, στο πολιτικό ήθος και γι’ αυτό πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων. Κάλεσε, δε, σε συστράτευση τους πολίτες της Μεσσηνίας για να πάρει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ισχυρή εντολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ