today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Τρίπολη: Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης που ξεπερνά τα 20 κιλά – Δύο συλλήψεις

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, που ξεπερνά τα 20 κιλά, βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας της Τρίπολης στην κατοχή δύο ανδρών, ηλικίας 54 και 60 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχή της Αθήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση κάνναβης σε περιοχές της Αθήνας και της Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια του 54χρονου και του 60χρονου, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 20 κιλά και 885 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 4.450 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ