today-is-a-good-day
17 C
Athens

Η Skoda παρουσίασε το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου VISION 7S

Η Skoda παρουσίασε το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου VISION 7S. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο όχημα με εντελώς νέα, ευέλικτη εσωτερική αρχιτεκτονική, που προσφέρει χώρο για έως και επτά άτομα. Για τη δημιουργία του μινιμαλιστικού εσωτερικού χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά, ενώ η νέα σχεδιαστική γλώσσα εστιάζει στην ευκολία ελέγχου των ψηφιακών τεχνολογιών και στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας.

Το εσωτερικό του νέου πρωτότυπου, διαθέτει συμμετρική σχεδίαση με χαρακτηριστικό στοιχείο το φαρδύ, οριζόντιο ταμπλό που εκτείνεται στις πόρτες, ενισχύοντας την αίσθηση ευρυχωρίας. Το εργονομικά τοποθετημένο υποβραχιόνιο, καθιστά τον χειρισμό της οθόνης αφής και των απτικών διακοπτών, εύκολο και άνετο. Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων διαθέτουν βάσεις για συσκευές πολυμέσων για τους επιβάτες στη δεύτερη και τρίτη σειρά, ενώ έχουν επίσης και ενσωματωμένα σακίδια πλάτης.

Στη διάταξη οδήγησης, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στην ιδανική θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, ενώ η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας την ανάγνωση των πληροφοριών που εμφανίζονται. Το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ