today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα με εντολή Πλεύρη για το θάνατο 49χρονου στο «Άγιος Ανδρέας»

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με το υπό διερεύνηση περιστατικό θανάτου 49χρονου, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από το οικογενειακό περιβάλλον του 49χρονου, το οικείο τους πρόσωπο πήγε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του συνεστήθη να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Όμως λίγη ώρα μετά ο 49χρονος εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ