today-is-a-good-day
13 C
Athens

Ν.Δένδιας: Ενέργεια θρασύδειλων η επίθεση στην οικία του Μπ. Παπαδημητρίου

«Η απολύτως καταδικαστέα επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό κατά της οικίας του συναδέλφου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι μία ενέργεια θρασύδειλων, από την οποία ουδείς τρομοκρατείται», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter.

Ν.Μηταράκης: «Ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας» η επίθεση στο σπίτι του Μπ. Παπαδημητρίου

«Ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας» χαρακτηρίζει την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μηταράκης σημειώνει ότι η επίθεση «δεν κάμπτει το φρόνημα ούτε του Μπάμπη ούτε κανενός μας. Οι δράστες πρέπει να οδηγηθούν γρήγορα στη Δικαιοσύνη».

Μ.Βαρβιτσιώτης: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στην οικία του Μπ. Παπαδημητρίου

«Η άνανδρη επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό κατά της οικίας του συναδέλφου βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι απολύτως καταδικαστέα», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία», προσθέτει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Τάσος Γαϊτάνης: Δεν έχουν θέση στη δημοκρατία τέτοιες ενέργειες

Απερίφραστα καταδίκασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή Μπ. Παπαδημητρίου.

Σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε συγκεκριμένα: “Η επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπ. Παπαδημητρίου είναι απολύτως καταδικαστέα. Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση, τέτοιες απαράδεκτες, ενέργειες”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ