today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Μ.Χρυσοβελώνη: Ο Καμμένος θα είχε σημαντική συμβολή αν πολιτευόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ – Κακώς εγκατέλειψε την πολιτική

«Δεν άλλαξα ποτέ αρχές και ιδεολογία. Εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί εμπιστεύομαι τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και γιατί θεωρώ ότι είναι ένα κόμμα προοδευτικό, δημοκρατικό, συλλογικό, όχι συγκεντρωτικό, ανοιχτό στην κοινωνία, που έχει προτεραιότητα το συμφέρον των πολλών και όχι το συμφέρον των λίγων…»

Αυτό τόνισε η πρώην υφυπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης, εκτιμώντας ότι θα συμπεριληφθεί εκ νέου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές: «Τις σχετικές αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρος του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά από κει και πέρα ο ίδιος είχε πει ότι εκείνοι που είχαν πολιτευτεί την προηγούμενη φορά, εφόσον το επιθυμούν θα συμπεριληφθούν και πάλι στο ψηφοδέλτιο.»

Η ίδια μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι και ο πρώην αρχηγός των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος, θα είχε να προσφέρει στην πολιτική ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ήταν πάρα  πολύ μεγάλο λάθος, που έφυγε από την κυβέρνηση γιατί ήταν ένας εξαιρετικός υπουργός Εθνικής Άμυνας. Για μένα κακώς εγκατέλειψε την πολιτική ο Καμμένος. Αν ήταν ενεργός στην πολιτική ζωή του τόπου θεωρώ ότι η συμμετοχή του και η συμβολή του θα ήταν σημαντικές, αν συνέχιζε –ναι, πολιτευόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ- γιατί είχαν και μια καλή αν θέλετε συνεργασία και  χημεία με τον Αλέξη Τσίπρα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ