Οι ευχαριστίες της παραγωγής της ταινίας Bricklayer στον Στ.Καλαφάτη

ΑΠΕ

Τον Ρομπ Βαν Νόρντεν, παραγωγό της κινηματογραφικής ταινίας «The Bricklayer» που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Βαν Νόρντεν, ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της παραγωγής τον κ. Καλαφάτη για την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε, έτσι ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα γυρίσματα της ταινίας, τόσο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στα στούντιο που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρία Nu Boyana Studio Film Hellenic. «Εκτιμούμε την υποστήριξή σας και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτήν. Η βοήθειά σας ήταν σημαντική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παραγωγός προς τον υφυπουργό Εσωτερικών.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι «η επένδυση στα Nu Boyana Studio Film Hellenic δίνει μια άλλη προοπτική στην τοπική οικονομία και, παράλληλα, διαφημίζει την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη στο εξωτερικό. Ενδεικτικό είναι ότι η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν τώρα, αξιοποιεί και άλλες τοποθεσίες της Βόρειας Ελλάδας, με αρχή από τη Δράμα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολουθεί μία φιλοεπενδυτική και φιλοαναπτυξιακή πολιτική, στο πλευρό κάθε παρόμοιας προσπάθειας».