today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ελληνική Λύση: Ο κ. Μητσοτάκης «κήρυξε πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας μέσα στο Κογκρέσο

Την αντίθεσή της με τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε Κοινή Σύνοδο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σημερινή του ομιλία στο αμερικανικό Κογκρέσο δεν «έγραψε ιστορία», ξαναέγραψε την ιστορία.

Συνέκρινε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Ελληνικού Έθνους με τον αγώνα των Αμερικανών για ανεξαρτησία.

Δεν ανέφερε ούτε μία φορά την λέξη «Τουρκία». Δεν είπε ούτε μία λέξη για το μείζον θέμα της πώλησης των αμερικανικών μαχητικών F 16 και την αναβάθμιση του υφιστάμενου τουρκικού στόλου.

Δεν αναφέρθηκε στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας από τους Τούρκους, 100 χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.

Διέπραξε το ιστορικό ανοσιούργημα, να συγκρίνει τους ναζί του τάγματος Αζόφ που αυτές τις ώρες παραδίδονται μαζικά, με τους ήρωες – μάρτυρες του Μεσολογγίου, που προτίμησαν τον θάνατο από την ατίμωση! Δεν γνώριζε καν τον αριθμό των νεκρών του Μεσολογγίου, που, σύμφωνα με τον Τ. Φίνλεΐ, δεν είναι «μερικές εκατοντάδες», αλλά 4.000 νεκροί και 3.000 που μαρτύρησαν στα σκλαβοπάζαρα των Οθωμανών.

Μίλησε για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου, χωρίς όμως να αναφέρει «ποιος» ακριβώς εισέβαλλε, διέπραξε και συνεχίζει την σύγχρονη κυπριακή γενοκτονία.

Μίλησε για «υπερπτήσεις», χωρίς όμως να κατονομάσει τον “δράστη”, αναφέρει η Ελληνική Λύση και συνεχίζει.

«Αντίθετα, ήταν «λαλίστατος» όσον αφορά την προάσπιση της Ουκρανίας και την εχθροπάθεια κατά της Ρωσίας και του Πούτιν.

Όταν δειλιάζεις να πεις την λέξη Τουρκία, τότε γίνεσαι επικίνδυνος.

Όταν όμως επιτίθεσαι κατά της Ρωσίας με τέτοια εχθροπάθεια, την ώρα που η χώρα σου εξαρτάται από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, οφείλεις να μας πεις και ποιος θα πληρώσει το «λογαριασμό».

Αντί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης να υπερασπιστεί την Ελλάδα, στην ουσία «κήρυξε πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας μέσα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, μιλώντας για αποστολή ελληνικών όπλων και «αγώνα μέχρι τη νίκη» της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας.

Για ποιον λόγο ο κ. Μητσοτάκης εμπλέκει την Ελλάδα σε έναν πόλεμο που δεν την αφορά;

Γιατί καθιστά την Πατρίδα μας «μέρος του προβλήματος» και όχι λύση στο πρόβλημα;», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ