Τ.Γαϊτάνης: Δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα αν δεν κερδίσουμε αυτοδυναμία

«Σήμερα είμαστε υπερήφανοι να λέμε ότι ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε και ότι πρωθυπουργός μας είναι ο μοναδικός αξιόπιστος πολιτικός αρχηγός», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, μιλώντας στο 14ο συνέδριο της ΝΔ.

«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης μάχης, τώρα δίνουμε τη μάχη της δικής μας γενιάς, τη μάχη ενάντια στην αριστερή οπισθοδρόμηση, ενάντια στον λαϊκισμό και τα άκρα. Το δίλλημα θα είναι πρόοδος ή οπισθοδρόμηση. Την πρόοδο μπορεί να τη φέρει μόνο η ισχυρή ΝΔ. Πρόοδος είναι οι αξίες της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ο πατριωτισμός, η κοινωνία της συνοχής και της ενσωμάτωσης όλων των πολιτών. Πρόοδος είναι μία οικονομία ανοιχτή και ανταγωνιστική, ένα κράτος φιλικό στους πολίτες, η ψηφιακή επανάσταση κι η προστασία του περιβάλλοντος. Πρόοδος είναι να κάνουμε τις μεγάλες ιδέες πράξη και να δείχνουμε από το αποτέλεσμα την αξιοπιστία μας», ανέφερε ο εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ.

«Απέναντί μας έχουμε την οπισθοδρόμηση της Αριστεράς και μάλιστα στην πιο απεχθή της μορφή, τον λαϊκισμό. Την οπισθοδρόμηση που διώχνει επενδύσεις και φέρνει ανεργία. Την οπισθοδρόμηση που βάζει φόρους και μειώνει το εισόδημα. Που αυξάνει τις ευέλικτες μορφές εργασίας, που καταργεί την αριστεία και τους εξισώνει όλους προς τα κάτω», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα ανεβάζουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα. «Όμως δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα αν δεν κερδίσουμε αυτοδύναμα και την επόμενη εκλογική μάχη. Αν την κερδίσουμε θα είναι η μεγαλύτερή μας νίκη και για να το πετύχουμε πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών. Και το κόμμα μας δεν πρέπει μόνο να στηρίζει την κυβέρνηση και να αντιπαρατίθεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει, κυρίως, να κερδίσει τη μάχη των ιδεών που αφορά το μέλλον. Να αποκωδικοποιήσουμε τις σύγχρονες τάσεις και να προβλέψουμε τον νέο κόσμο που ανατέλλει», υπογράμμισε.