Δήμαρχος Βοστώνης: Στην παρέλαση των Ελλήνων ομογενών για την 25η Μαρτίου φορώντας το γαλανόλευκο μαντήλι του… Μπακογιάννη

Φορώντας το γαλανόλευκο μαντήλι που της χάρισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στη Βοστώνη, παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν την πρωτομαγιά στην Νέα Αγγλία, η Δήμαρχος της πόλης Μισέλ Γού.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στους εορτασμούς η κ. Μισέλ Γου αναφέρθηκε εκτενώς και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην κοινή απόφαση τους να προχωρήσουν σε αδελφοποίηση Αθήνας και Βοστώνης, χτίζοντας ακόμη πιο δυνατούς δεσμούς με τις κοινότητές τους.

Η αδελφοποίηση των δύο πόλεων θα δημιουργήσει, όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος της Αθήνας, μια νέα, σύγχρονη και στέρεη γέφυρα συνεργασίας η οποία θα συμβάλλει και στην ενίσχυση των οικονομικών δεσμών, με θετικό αντίκτυπο και στην τόνωση του τουρισμού της Αθήνας.

Ο κ. Μπακογιάννης κάλεσε, εξάλλου, τη Δήμαρχο της Βοστώνης τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην ελληνική πρωτεύουσα.