today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Ν.Ανδρουλάκης: Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την ανθρωπότητα για αξιοπρεπείς μισθούς

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, πλαισιωμένος από νέους κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο εκτελεσθέντων, τιμώντας τη μνήμη των Ελλήνων που την Πρωτομαγιά του 1944 εκτελέστηκαν από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής.

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ειδική αναφορά στη θυσία τους για μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική. Αναφερόμενος στην εργατική Πρωτομαγιά επισήμανε τον διαρκή αγώνα του εργατικού κινήματος για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας. Κατόπιν, ο κ. Ανδρουλάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Καισαριανής και συνομίλησε με κατοίκους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ δήλωσε συγκεκριμένα: «Σήμερα Πρωτομαγιά τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων σε όλη την ανθρωπότητα για αξιοπρεπείς μισθούς. Για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Όμως για τον ελληνικό λαό αυτή η μέρα συμβολίζει κάτι περισσότερο. Εδώ από τον εμβληματικό και μαρτυρικό αυτό τόπο του θυσιαστηρίου της Καισαριανής τιμούμε τους Έλληνες που δεν λύγισαν, τους Έλληνες που θυσιάστηκαν απέναντι στον κατακτητή για να έχουμε μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ