today-is-a-good-day
19 C
Athens

Υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ορφέας Γεωργίου

Την υποψηφιότητά του για την θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ανακοίνωσε ο νυν γραμματέας Οργανωτικού της νεολαίας της ΝΔ και δικηγόρος Ορφέας Γεωργίου.

«H ΟΝΝΕΔ του 2030 μπορεί και πρέπει να είναι μια ΟΝΝΕΔ για όλες τις νέες και όλους τους νέους, αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Μια ΟΝΝΕΔ που θα κάνει τη γενιά μας πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα που μας αξίζει, πατώντας γερά στις ιδεολογικές μας ρίζες και έχοντας τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά στην πρόοδο» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γεωργίου, με την οποία κάνει γνωστή την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της υποψηφιότητά του, αναφέρει τα εξής:

«Στο 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες θα βρεθούμε ξανά από κοντά ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια. Η μαζική και ουσιαστική συμμετοχή των νέων θα δικαιώσει την εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην επιτυχημένη πορεία της ΟΝΝΕΔ με πρόεδρο τον Παύλο Μαρινάκη και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές.

Σε αυτό το συνέδριο, νέες και νέοι με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά κοινές αξίες και όνειρα θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το πώς θα βάλουμε τις βάσεις ώστε η Ελλάδα του 2030 να είναι μια χώρα σύγχρονη, περήφανη και εξωστρεφής, με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Εμείς, οι σημερινοί 20άρηδες και 30άρηδες, καλούμαστε να διαμορφώσουμε δυναμικά το κοινό μας μέλλον. Αυτή είναι η πρόκληση της γενιάς μας και αυτή είναι αυτονόητα η πρόκληση της ΟΝΝΕΔ.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης δήλωνα πάντα παρών. Μπροστά και σε αυτή την πρόκληση και με σεβασμό στην κάθε μία και στον κάθε έναν από εσάς δηλώνω και πάλι παρών, ανακοινώνοντας την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Γνωρίζω ότι η απόφαση αυτή συνιστά μεγάλη ευθύνη και χρέος προς τη γενιά μας και προς την ιστορία της Οργάνωσης. Ευθύνη και χρέος να συμβάλω για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η μαζικότερη πολιτική νεολαία της Ευρώπης, να γίνει ακόμα πιο πολιτική, ακόμα πιο πρωτοπόρα, ακόμα πιο χρήσιμη στην πατρίδα, στην κοινωνία των πολιτών και στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

H ΟΝΝΕΔ του 2030 μπορεί και πρέπει να είναι μια ΟΝΝΕΔ για όλες τις νέες και όλους τους νέους, αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Μια ΟΝΝΕΔ που θα κάνει τη γενιά μας πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα που μας αξίζει, πατώντας γερά στις ιδεολογικές μας ρίζες και έχοντας τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά στην πρόοδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ