today-is-a-good-day
19 C
Athens

Γ.Τσίπρας: Χρειάστηκε 2,5 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να πει «τα Ναυπηγεία Ελευσίνας δεν κλείνουν»

Χρειάστηκε δυόμισι χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο κ. Γεωργιάδης για να δηλώσουν ότι «τα Ναυπηγεία Ελευσίνας δεν κλείνουν». Προηγήθηκαν δυόμισι χρόνια κοροϊδίας των εργαζομένων και απειλών ότι τα Ναυπηγεία θα κλείσουν, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος κ. Γεωργιάδης επαναλάμβανε διαρκώς ότι «χωρίς τις φρεγάτες τα Ναυπηγεία Ελευσίνας θα οδηγηθούν σε εκκαθάριση». Τις φρεγάτες δεν τις πήραν, όπως δεν τις πήρε και κανένα ελληνικό ναυπηγείο. Αλλά τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ευτυχώς δεν έκλεισαν. Τόση σοβαρότητα από την κυβέρνηση…, συνεχίζει ο κ. Τσίπρας.

Ας ελπίσουμε ότι η δέσμευση έστω και μετά από δυόμισι χρόνια παλινωδιών ότι τα Ναυπηγεία δεν θα κλείσουν θα τηρηθεί αναφέρει και πσοεθέτει: “Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει την τύχη των δεσμεύσεων της κυβέρνησης ότι μέρος των εξοπλιστικών προγραμμάτων 7 δις ευρώ θα αναλάβει η ελληνική αμυντική βιομηχανία, χωρίς μέχρι στιγμή να αναλαμβάνει ούτε μια βίδα”.

Αναμένουμε να δούμε το σχέδιο νόμου που ο κ. Γεωργιάδης υποσχέθηκε στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας, καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ