today-is-a-good-day
19 C
Athens

Η νέα Lotus Eletre αποδίδει πάνω από 600 ίππους

Η ολοκαίνουργια και πλήρως ηλεκτρικό Lotus Eletre είναι ένα εντυπωσιακό Hyper-SUV – το πρώτο μιας νέας γενιάς αμιγώς ηλεκτρικών SUV. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στους τομείς της οδήγησης και του χειρισμού, του συστήματος διεύθυνσης και της αεροδυναμικής έχει εξελιχθεί.

Η Lotus Eletre είναι 4WD, έχει χωρητικότητα μπαταρίας άνω των 100 kWh και ισχύ πάνω από 600 ίππους. Όταν φορτίζεται με ταχυφορτιστή 350 kW αποκτά αυτονομία για 400 χλμ. σε μόλις 20 λεπτά. Η μέγιστη εμβέλεια του αυτοκινήτου με μια πλήρη φόρτιση είναι περίπου 600 χλμ.

Η τεχνολογία περιλαμβάνει το πιο προηγμένο πακέτο αεροδυναμικής σε σχέση με οποιοδήποτε SUV παραγωγής και έξυπνες τεχνολογίες οδήγησης, όπως το πρώτο στον κόσμο σύστημα Ανίχνευσης και Απόδοσης Φωτός (LIDAR) σε αυτοκίνητο παραγωγής, αναφέρει η μάρκα.

Η νέα Lotus Eletre είναι το πρώτο σε μια νέα σειρά ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής απόδοσης που θα κατασκευαστεί σε μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο Wuhan της Κίνας.

Η Eletre είναι χτισμένη στην ολοκαίνουργια και ευέλικτη Electric Premium Architecture (EPA) της Lotus. Η σχεδίαση και το χαμηλό κέντρο βάρους συμβάλουν στην επίτευξη υψηλών οδηγικών χαρακτηριστικών. Η νέα πλατφόρμα μπορεί εύκολα φιλοξενήσει διάφορα μεγέθη μπαταριών κατηγορίας οχημάτων C+ έως E+, κινητήρες, διατάξεις εξαρτημάτων και έξυπνες τεχνολογίες οδήγησης.

Η νέα Lotus Eletre πωλείται σε όλες τις παγκόσμιες αγορές, με τις πρώτες παραδόσεις πελατών το 2023 να ξεκινούν στην Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ