today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Α.Τσίπρας: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που δεν θα λέει δικαιολογίες

Κατά τη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό αλλαγή υποδείγματος πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης ακρίβειας, για να σημειώσει πως «επειδή είμαι απολύτως βέβαιος ότι ούτε θέλετε ούτε μπορείτε να έχετε αλλαγή υποδείγματος, γι’ αυτό λέμε ότι είστε η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή».

«Εμείς ακριβώς επειδή θεωρούμε ότι σε αυτές τις ειδικές περιστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που δεν θα λέει δικαιολογίες, αλλά θα αναλάβει την ευθύνη για σχέδιο έκτακτης ανάγκης που θα έχει στο επίκεντρο τη δημόσια, κρατική παρέμβαση και επειδή πιστεύουμε ότι δεν το μπορείτε, γι’ αυτό ζητάμε εκλογές. Για μια προοδευτική κυβέρνηση που θα αναλάβει τα ηνία και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όταν ο πρώην εκπρόσωπος και νυν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας βγαίνει δημοσίως και λέει την αλήθεια, όσα και να μας λέτε εσείς εδώ τώρα… Είπε ότι δεν θα πάμε εκλογές γιατί θα μας τιμωρήσει ο λαός», σχολίασε, προσθέτοντας πως «αυτό που καταλαβαίνει ο μέσος πολίτης είναι ότι είστε η μοναδική κυβέρνηση που από την πρώτη μέρα της ανάληψης εξουσίας άρχισε να μιλά για πρόωρες εκλογές, με διαρροές, με επίσημες, με υπόγειες διαρροές, με πρωτοσέλιδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ