today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Τριαντόπουλος-Κεδίκογλου: Σύσκεψη για το σχέδιο στήριξης της Εύβοιας

Διευρυμένη σύσκεψη με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμο Κεδίκογλου και κυβερνητικά στελέχη που εμπλέκονται στην υλοποίηση του σχεδίου στήριξης της Εύβοιας, είχε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξέταση της υλοποίησης του σχεδίου αποκατάστασης της Εύβοιας μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Τριαντόπουλου, εξετάστηκαν τα δεδομένα της αξιοποίησης των πλέον των 230 εκατ. ευρώ που μέχρι τώρα έχουν διατεθεί.

Ο κ.Τριαντόπουλος ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter: «Με τον Υφυπουργό @SimosKedikoglou τον ΓΓ του @ypesgr, τον Ειδ. Γραμματέα του @MinDevGR και του Προέδρου του ΕΛΓΑ @alykourentzos είχαμε χθες διευρυμένη σύσκεψη στην έδρα της ΠΕ Εύβοιας, για την υλοποίηση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της Β. #Εύβοιας μετά τις #πυρκαγιές του καλοκαιριού. Παρουσιάστηκαν, αναλυτικά και σε πραγματική βάση, όλα τα δεδομένα της πορείας αξιοποίησης των περισσοτέρων από 230 εκατ. ευρώ που μέχρι τώρα έχουν διατεθεί/πιστωθεί/δεσμευτεί προς την περιοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ