today-is-a-good-day
20 C
Athens

Στα ΗΑΕ ο ΥΦΥΠΕΞ Α.Κατσανιώτης

Επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πραγματοποιεί από σήμερα έως την Παρασκευή, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Κατά την επίσκεψη, ο υφυπουργός θα συμμετέχει στην εκδήλωση με τίτλο «A Universal Narrative of Light from Apollo’s Birthplace, Delos, to a Brighter Future», στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση «EXPO 2020» στο Ντουμπάι και συνδιοργανώνεται από το υπουργείο Εξωτερικών (Γραφείο Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κατσανιώτη, Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας), το Enterprise Greece και τον Δήμο Μυκόνου.

Παράλληλα, ο κ. Κατσανιώτης θα επισκεφθεί το ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης που φιλοξενεί το έργο «Metamorphoses».

Κατά την εκεί παραμονή του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο υφυπουργός θα συναντηθεί, επίσης, με τον Εμιρατινό ομόλογό του, Omar Saif Ghobash, αρμόδιο για διεθνή συνεργασία στους τομείς πολιτισμού και δημόσιας διπλωματίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ