today-is-a-good-day
23.9 C
Athens

Νεφώσεις, σποραδικές βροχές και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται αύριο

Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις, ενώ σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί, αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

 

Η θερμοκρασία, σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 4 έως 16, στη Στερεά Ελλάδα από 5 έως 18, στην Πελοπόννησο από 5 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 14, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά τμήματα, όπου οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

 

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ