today-is-a-good-day
17 C
Athens

Ο Ν.Χαρδαλιάς στην εκδήλωση μνήμης του ΕΚΑΒ

Στην εκδήλωση μνήμης για την «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη», η οποία διοργανώθηκε χθες, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, από το ΕΚΑΒ στις εγκαταστάσεις της 112 Πτέρυγας Μάχης, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μεταξύ των φορέων που βραβεύθηκαν ήταν και οι Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόσωπο του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για τη διαχρονική στήριξη και επιχειρησιακή συνεργασία τους με τον οργανισμό.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της υποστήριξης του έργου του ΕΚΑΒ από τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων πέραν της κύριας αποστολής τους που είναι η εδαφική ακεραιότητα και η εθνική ανεξαρτησία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές, σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, γενικοί γραμματείς υπουργείων, διοικητές των υγειονομικών περιφερειών, προσωπικό του ΕΚΑΒ, καθώς και συγγγενείς των πεσόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ