today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

COSMOTE TV: έφτασε η ώρα του ΝΒΑ All-Star 2022

Το ΝΒΑ All-Star Game και όλη η δράση του τριημέρου 19-21/2, στην COSMOTE TV Διπλή αποστολή της COSMOTE TV στο Κλίβελαντ

Η ώρα για τη μεγαλύτερη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ, το ΝΒΑ All-Star https://www.youtube.com/watch?v=ORJaiF3uJhE, έφτασε και για 10 η χρονιά θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Το «μενού» περιλαμβάνει καρφώματα, τρίποντα, ασίστ και θεαματικές φάσεις και θα κορυφωθεί με το NBA All-Star Game, τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Κέβιν Ντουράντ και την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς. Μαζί τους, στο παρκέ της Rocket Mortgage FieldHouse του Κλίβελαντ, θα βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι αστέρες του NBA και φυσικά ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο. Απόλυτος προορισμός του τριημέρου (19-21/2) είναι το pop-up κανάλι COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ.

Εκτός από την αγωνιστική δράση, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις, με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Κλίβελαντ, Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη να αναλαμβάνουν την περιγραφή των αγώνων και όλων των highlights.

Τα αστέρια του αύριο στα παρκέ της COSMOTE TV

Η δράση του τριημέρου θα ξεκινήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου 19/2 (04:00), με το Clorox Rising Stars, δηλαδή το παιχνίδι με τη συμμετοχή των καλύτερων πρωτοετών και δευτεροετών του ΝΒΑ. Χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες των επτά, τα μελλοντικά «αστέρια» είναι έτοιμα να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. To Clorox Rising Stars θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο https://www.youtube.com/watch?v=N1JX5lzr5Pk.

Κυριακή με τους Αντετοκούνμπο

Η Κυριακή 20/2 (03:00) θα είναι μέρα των Αντετοκούνμπο, αφού στις οθόνες των τηλεθεατών της COSMOTE TV θα «παρελάσουν» οι Γιάννης, Θανάσης και Αλέξανδρος, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο State Farm All Star Saturday Night, που περιλαμβάνει τα events, Taco Bell Skills Challenge, MTN DEW 3-Point Contest και ΑΤ&Τ Slam Dunk.

Στο Taco Bell Skills Challenge, όπου θα διαγωνιστεί και το «Team Antetokounmpo», νικητής αναδεικνύεται αυτός που ανταποκρίνεται καλύτερα στο χειρισμό της μπάλας, στις πάσες και τα σουτ. Ο διαγωνισμός τριπόντων, MTN DEW 3-Point Contest υπάρχει στο πρόγραμμα από το 1986, με τον παίκτη που θα σκοράρει τα περισσότερα τρίποντα σε ένα λεπτό, να αναδεικνύεται νικητής. Στο ΑΤ&Τ Slam Dunk, ζητούμενο για την ανάδειξη νικητή είναι η ευρηματικότητα των παικτών, στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ένα κάρφωμα.

Η ώρα της μεγάλης γιορτής

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 21/2 (03:00), θα δοθεί το τζάμπολ για το 71 ο NBA All-Star Game, στο οποίο φέτος πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρον Τζέιμς. Η ομάδα του Κέβιν Ντουράντ (Νετς, Ανατολή), ο οποίος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, απαρτίζεται από τους Άντριου Ουίγκινς (Ουόριορς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Τζόελ Εμπίντ (76ερς), Τζα Μοράντ (Γκρίζιλς) και Τρε Γιανγκ (Χοκς), ενώ αυτή του ΛεΜπρον (Λέικερς, Δύση) από τον MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο (Μπακς), τον Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς) και τον Στέφεν Κάρι (Ουόριορς). Στον πάγκο των δύο ομάδων θα είναι, αντίστοιχα ο Έρικ Σποέλστρα των Χιτ και ο Μόντι Ουίλιαμς, των Σανς.

Μετά την ολοκλήρωση του NBA All-Star Game 2022 η νικήτρια ομάδα θα παραδώσει το χρηματικό έπαθλο που θα λάβει, σε φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής της. Το NBA All-Star Game 2022 θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ και ελεύθερα για όλους από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο https://www.youtube.com/watch?v=C2NMbWFySw4.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, η εκπομπή «Diamonds Last Forever» (Κυριακή 20/2, 20:00, COSMOTE SPORT 75 ΧΡΟΝΙΑ ΝΒΑ), θα συνεχίσει την αναδρομή της στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ θα ρίξει φως στην πορεία προσώπων από το παρελθόν και το παρόν του, όπως ο «θρύλος» Μάικλ Τζόρνταν, ο πρώην κομισάριος του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Στεφ Κάρι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί και το 2 ο μέρος της συνέντευξης του πρώην άσου του ΝΒΑ και νυν σχολιαστή αγώνων, Τζέιμς Ουόρθι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ