today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Το ολοκαίνουργιο Renault Austral βάζει την εταιρεία σε νέα εποχή

Το ολοκαίνουργιο Renault Austral είναι ένα SUV γεμάτο χαρακτήρα, που όμως παραμένει διακριτικό, αθλητικό και μοντέρνο, με τη νέα σχεδίαση να βάζει την εταιρεία σε νέα εποχή που αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.

Τα καινούρια στιλιστικά χαρακτηριστικά αποτυπώνονται με εύγλωττο τρόπο στα εντυπωσιακά, εμπρός και πίσω, φωτιστικά. Τα δύο μεγάλα πίσω φώτα, σχήματος C, συγχωνεύονται με το λογότυπο του αυτοκινήτου με εντυπωσιακό τρόπο. Ο μπροστινός σχεδιασμός είναι ανάλογα εντυπωσιακός, με τα προκλητικά φωτιστικά και τα στοιχεία της νέας μάσκας.

Έχοντας κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο νέο Renault Mégane E-TECH Electric, η τεχνολογία Micro-optic αξιοποιεί το plexiglass, με γραμμές και σχέδια που είναι χαραγμένα απευθείας στην επιφάνεια και στο εσωτερικό του. Όταν φωτίζονται από τα φώτα LED, οι γραμμές αυτές λάμπουν, δημιουργώντας μια ζωντανή, άμεσα αναγνωρίσιμη εικόνα.

Η εσωτερική σχεδίαση του ολοκαίνουργιου Austral έχει όλα τα παραδοσιακά διακριτικά ενός SUV. Η αρχιτεκτονική του ταμπλό, του χαρίζει μια λιτή εμφάνιση, ενώ η σύνδεσή του με τα πάνελ των θυρών δίνει στους μπροστινούς επιβάτες μια ξεχωριστή αίσθηση. Η καμπίνα των επιβατών διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ξεκινώντας από το φαρδύ συρόμενο μπράτσο, που μπορεί να παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης και κάνει τη χρήση του συστήματος πολυμέσων OpenR Link απλούστερη. Η κονσόλα διαθέτει δύο μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και μια βάση για την τοποθέτηση, αλλά και την επαγωγική φόρτιση του smartphone. Συνδυαστικά διαθέτει περισσότερα από 30 λίτρα αποθηκευτικών χώρων για μικροαντικείμενα.

Προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη αίσθηση θαλπωρής στο εσωτερικό, ένα ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα καλύπτει την οροφή και τις μπροστινές κολόνες. Τέλος, στο μπροστινό μέρος, κάθε επιβάτης έχει άφθονο και εργονομικά σχεδιασμένο χώρο, ενώ το πίσω μέρος είναι επίσης ευρύχωρο, καθώς δεν υπάρχει τούνελ μετάδοσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ