today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Απειλές και χυδαία επίθεση του Π. Πολάκη κατά του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αναστάτωσε  πριν λίγο τη Βουλή.

Συγκεριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης βρίσκονταν σε πηγαδάκι βουλευτών της ΝΔ στο καφενείο πέρασε από μπροστά ο κ. Πολάκης ο οποίος τον προκάλεσε με χυδαίο τρόπο: «Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο στον Αναπτυξιακό, να είσαι έτοιμος με τσίγκινο σωβρακάκι», με τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντά θεσμικά αναγγέλλοντας μήνυση προς τον κ. Πολάκη.

« Θα σου κάνω μήνυση την Τετάρτη για 1 εκατ. ευρώ», του απάντησε εξοργισμένος ο υπουργός, με τον Παύλο Πολάκη να απειλεί τον κ. Γεωργιάδη, ότι η υπόθεση της Novartis στην οποία δικαιώθηκε, θα ανασυρθεί από το αρχείο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά “Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο”.

Οι απειλές αυτές έγιναν η αφορμή για πρόσθετη ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, με τη  φρουρά της Βουλής να παρεμβαίνει, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κατάσταση ήταν έτοιμη να ξεφύγει. Τους δύο άνδρες επίσης συγκράτησαν οι βουλευτές Βασίλης Σπανάκης (ΝΔ) και Νίκος Φίλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ