today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Έχει αλλάξει ο άξονας αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Τη θέση ότι ο άξονας αντιπαράθεσης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ έχει μετατοπιστεί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εξέφρασε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδ. Κωνσταντινόπουλος. Μόλις ανακοινώσαμε την άποψή μας (για την πρόταση δυσπιστίας), ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν πανομοιότυπες ανακοινώσεις και έλεγαν τα ίδια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και μέσα από “γνωστά κέντρα ενημέρωσης”.

 

Για το θέμα των εκλογών είπε ότι ο κ. Τσίπρας, όταν οι νεκροί ήταν 50 έλεγε ότι οι εκλογές μέσα στην πανδημία θα ήταν μια τυχοδιωκτική κίνηση Μητσοτάκη. “Σήμερα οι κλεογές είναι τυχοδιωκτικές ή όχι με 110 νεκρούς;” αναρωτήθηκε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε, εμείς δεν πάμε με παλαιοκομματικούς όρους στην επόμενη μέρα αλλά θέλουμε ο κόσμος να ακούσει τη σοσιαλδημοκρατική μας πρόταση. “Την ακούει και την αγκαλιάζει καθημερινά,. διότι απαντά στα προβλήματά του. Αυτή είναι η μόνη απάντηση” είπε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

 

Σχολιάζοντας την κριτική για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών κατά το πρόσφατο διάστημα είπε ότι αποφασίστηκαν τον Σεπτέμβριο: “Θα θυμάστε ότι χάθηκε η Φώφη Γεννηματά Μη χάνετε την αίσθηση του μέτρου και του ήθους” είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόφαση του προέδρου της Βουλής για μη παραχώρηση αίθουσας στην ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής αύριο το μεσημέρι, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έχει συνεδριάσει πολλές φορές εν μέσω νομοσχεδίων και η ΚΟ της ΝΔ έχει συνεδριάσει μία φορά εν μέσω προϋπολογισμού: “Το λάβαμε το μήνυμα. Το έλαβε και ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης σε όσους σιωπηρά συναίνεσαν σε αυτό” είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ