today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Ήρθε η ώρα για την «σιωπηλή πλειοψηφία» να εγερθεί

“Καλωσορίζουμε τον ΣυΡιζΑ και τον κ. Τσίπρα στην γραμμή της Ελληνικής Λύσης, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Στις 18 Δεκεμβρίου 2021, από το βήμα της βουλής είχα ζητήσει προσωπικά την παραίτηση της κυβέρνησης και την άμεση προσφυγή στις κάλπες για να λυτρωθεί η πατρίδα μας από τα δεινά που έφερε η κυβερνηση της ΝΔ με τα ολέθρια λάθη της. Καλώντας μάλιστα τον κ. Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής διότι η Ελληνική Λύση δεν διέθετε τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών για να το πράξει”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Κ. Βελόπουλος, προσθέτοντας:

“Εξυπακούεται λοιπόν ότι θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής, όχι για να επαναφέρουμε τον καταστροφικό ΣυΡιζΑ στην κυβέρνηση, αλλά για να ζητήσουμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει μία τετραετία.

Ήρθε η ώρα για την «σιωπηλή πλειοψηφία» να εγερθεί και να δώσει τη λύση για την σωτηρία της πατρίδας. Την Ελληνική Λύση. Την μοναδική πολιτική δύναμη που προσέφερε λύσεις ακόμα και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, με γνώμωνα όχι το κομματικό αλλά το εθνικό συμφέρον.

Όσο περισσότερο παραμένει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερο ταλαιπωρείται η ίδια η δημοκρατία, η Ελλάδα και οι Έλληνες. Εμείς λέμε: Πρώτα η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ