today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Αττικής: Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση

Οδηγία της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή μετακινήσεων στην Αττική

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής προειδοποιώντας για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή τους τις επόμενες ώρες και καλώντας τους να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποίηση για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας τις επόμενες ώρες. Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Οδηγία της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή μετακινήσεων στην Αττική

Οδηγία προς τους πολίτες της Αττικής και κυρίως των βορείων προαστίων, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να ενημερώνονται συνεχώς για τους κλειστούς δρόμους από την χιονόπτωση, εξέδωσε πριν από λίγο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ