today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Σάκκαρη: «Μπορώ να φθάσω έως το τέλος»

Η Μαρία Σάκκαρη πάτησε «γκάζι» και προκρίθηκε εύκολα στις «16» του Australian Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Βερόνικα Κουντερμέτοβα και επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 (6-4, 6-1), βάζοντας στόχο πλέον την πορεία της έως τον τελικό:

«Ήταν ένα αρκετά καλό ματς, σίγουρα υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στην αρχή. Δεν θα το βαθμολογούσα κάπως γιατί η βαθμολογία αλλάζει κατά τη διάρκεια του ματς. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα και γύρισα το παιχνίδι μετά το 1ο σετ που ήμουν κάτω και με τον τρόπο με τον οποίο τελείωσα το ματς», τόνισε η Σάκκαρη και στη συνέχεια μίλησε για τους Έλληνες ομογενείς, που τη στήριξαν ξανά:

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και κάτω από πολλή ζέστη. Μου έκαναν και ένα ωραίο δώρο, ένα μπλουζάκι, που θα κρατήσω για ενθύμιο. Τους ευχαριστώ και τους περιμένω την Κυριακή.» Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος: «Φυσικά και πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρη ότι το παιχνίδι μου θα καλυτερεύει, όπως και σήμερα στη διάρκεια του ματς καλυτέρευσε πολύ.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ