Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ζήτησαν την παραμονή του στην Αυστραλία

ΑΠΕ

Οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησαν την Παρασκευή από αυστραλιανό δικαστήριο να απαγορεύσει στην κυβέρνηση την απέλαση του Σέρβου αστέρα του τένις, μετά την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, νωρίτερα σήμερα, να ακυρώσει τη βίζα του για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Οι δικηγόροι μιλούν αυτήν την στιγμή στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό και Οικογενειακό Δικαστήριο της Αυστραλίας, ενώπιον του δικαστή Άντονι Κέλι, του ίδιου δικαστή που τη Δευτέρα ακύρωσε την προηγούμενη ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς.

Πάντως, κυβερνητικές πηγές διαβεβαίωσαν τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς, ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να τεθεί σε καθεστώς κράτησης.

Ο Τζόκοβιτς κλήθηκε να συναντήσει Αυστραλούς αξιωματούχους μετανάστευσης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κλήθηκε να παρουσιαστεί σε συνέντευξη με Αυστραλούς αξιωματούχους μετανάστευσης, το Σάββατο (15/01) και θα παραμείνει εκτός κράτησης μέχρι τότε, ανέφερε την Παρασκευή η εφημερίδα «The Age», μετά την ακύρωση της βίζας του «Νόλε», για δεύτερη φορά από την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση συνομιλεί αυτή τη στιγμή με τους δικηγόρους του, ανέφερε η εφημερίδα, ενώ οι εκπρόσωποι του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο για το θέμα.