Ν. Χαρδαλιάς: Εξαιρετική η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στο εμβολιαστικό πρόγραμμα

ΑΠΕ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις, στα δύσκολα, απέδειξαν ότι είναι κοντά στην κοινωνία και η συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας και όχι μόνο, ήταν εξαιρετική» δήλωσε μετά την επίσκεψή του το απόγευμα στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο της ΔΕΘ, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε σχηματισμούς, στρατιωτικές σχολές και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κεντρική Μακεδονία.

Σε δηλώσεις του έξω από το Εμβολιαστικό Κέντρο στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – για τη λειτουργία του οποίου οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με τη διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού – ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι ένα χρόνο μετά την εκκίνηση της επιχείρησης «Ελευθερία» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίνονται και θα συνεχίσουν και στο μέλλον να ανταποκρίνονται εξαιρετικά και σε αυτά τα καθήκοντά τους.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις κράτησαν όρθια τη χώρα απέναντι σε μία εξαιρετικά δύσκολη παγκόσμια συγκυρία. Από κάθε σημείο της χώρας, η μεταφορά των εμβολίων, οι εμβολιασμοί, έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση βρίσκομαι κοντά τους για να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό όλης της ελληνικής ηγεσίας, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν κάτω από πραγματικά εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

Ο κ. Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψη του στο Μεγα-Εμβολιαστικό Κέντρο , παρουσία και της διοίκησης της ΔΕΘ, ενημερώθηκε για την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον «ιδιαίτερο ζήλο» που επιδεικνύει καθημερινά, τον επαγγελματισμό και τη «μέγιστη προσπάθεια» που καταβάλλει, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία».